за поръчка и консултация
088 333 5778
Go to English version of this page!

За Нас

Vivid Home Logo

Проектът Vivid Home се роди в мечтите ни, инспириран от любовта към красотата, провокиран от желанието всички ние да можем да се докоснем до онази магия наречена домашен уют с модерен дизайн.

Изморени от целия фалш, реплики и стоки с "невероятно" качество, в нас се роди желанието да създадем продукти, където думите класа, изтънченост и традиции имат стойност. Нашето желание е да пренесем малка частица от този чаровен свят при вас, влагайки цялата енергия, на която сме способни за постигането на тази цел.


Защо да пазарувате от нас? -Защото сме изгодни!

"Защо сме толкова изгодни?" - Това е един от най-често задаваните въпроси. Как е възможно нашите цени да бъдат понякога и с 85% по-ниски, отколкото в нормалните магазини?

Отговорът е много лесен: За разлика от стандартните магазини, ние работим с много по-ниска печалба и не плащаме скъпи наеми за магазини в търговски центрове или на главни улици. Наемът на един, дори и малък магазин налага значително повишаване на крайната цена към клиента. Също така, трябва да отбележим, че продаваме повече продукти, следователно купуваме повече материали от нашите доставчици и така се получава по-добра цена на самите продукти.

Благодарение на тези обстоятелства, ние можем да Ви предложим цени, които няма да намерите на друго място.

Гаранция за най-ниска цена!

Vivid Home Price Guarantee

"Гаранция за най-ниска цена!" е част от амбицията на Vivid Home да Ви предлага най-добрите продукти на възможно най-добрите цени. В случай, че намерите търсения продукт на цена по-ниска от нашата, изпратете ни информация за източника и предлаганата оферта и Ви гарантираме, че ще Ви продадем артикула на цена с -10% под посочената от Вас.

Heoбxoдими ca ни нe пoвeчe oт 24 чaca, зa дa cвepим нaмepeнaтa oт Bac oфepтa.


Ценово-Качествена стратегия на производство

Преди да бъде пуснат продукт в производство с марка Vivid Home, ние правим детайлно проучване кои са най-подходящите материали за неговата изработка, така че да се постигне отлично качество.

Това заедно със системата за постоянен контрол на производствения процес, прецизен маркетинг и перфектна уеб среда са гаранция за най-добро съотношение Цена–Качество на пазара за продуктите ни.

Vivid Home Price Quality

Оптимално Ценово-Качествено съотношение
за всички продукти

Безплатна доставка

Vivid Home Free Delivery

Получавате поръчката си до посочен от Вас адрес или офис на куриера безплатно, без оскъпяване, за наша сметка!

* Безплатна доставка за всички поръчки на стойност над 100 лв.

» Вижте начини за доставка

Сигурно плащане

Vivid Home Secure Payments

Сигурността на плащанията сe гарантира от популярните Български и чуждестранни платформи за онлайн разплащания с дългогодишна безупречна репутация.

» Вижте начини на плащане


Мнения от потребители

Вследствие на политиката ни, всеки ден получаваме нови поръчки от клиенти, които вече са пазарували от нас или от препоръки.

Уверeте се в думите ни, прочетете коментарите и ревютата от клиенти:

  • Facebook постове от потребители - нашата страница е отключена за мнения и коментари
  • Grabo.bg - Български уеб сайт за групово пазаруване - безупречни оценки 5 от 5 от всички попълнили анкетата с написан отзив след покупка и получаване на продуктите
  • Deals.bg - Български уеб сайт за групово пазаруване - оценка 5 от 5 от всички попълнили анкетата

№1 в Европа

След основаването си в края на 2013 г. - натрупания опит до момента, обема изпълнени поръчки и статистиката на пазара, можем с гордост да заявим, че сме производител №1 на декоративни панели за стена в Европа!


Галерия снимки от клиенти на декоративни панели за стена

★ Всички модели ☛ http://www.vividhomepromo.com/dekorativni-paneli☎ за поръчка се обади на 0877 335 770 ☎

Posted by Vivid Home on Friday, April 25, 2014
Vivid Home Canvas Prints