за поръчка и консултация
088 333 5778
Go to English version of this page!

Партньорски програми за дистрибутори или поръчки на едро

Vivid Home е 100% Български производител на качествени и атрактивни продукти за декорация и сувенири.

Вследствие на работата ни от края на 2013 г. и направeно пазарно проучване - може с гордост да заявим: брандът Vivid Home™ е разпознаваем сред широка аудитория. Наши клиенти харесват и препоръчват продуктите ни на близки, приятели и роднини.

Гарантирано високо качество на продуктите съчетано с привлекателна крайна цена - чрез постигната оптимизация на работните процеси, снабдяване с материали и реализирани обеми производство. Можете да разчитате на бърза и адекватна комуникация с търговци, обслужване на клиенти и най-добра цена за производител в Европейския Съюз.

Предлагаме няколко изпитани и работещи програми, генериращи реални ползи за нашите партньори. Включвайки се в партньорската ни програма, имате възможност да предлагате цялото ни портфолио от атрактивни продукти на Вашите клиенти, без риск и начална инвестиция.

Ритейл - търговия на дребно

Физически магазини

  • Предоставяме Ви продукти и мостри от нашето портфолио за презентиране
  • Безплатен приток на потенциални клиенти - ще бъдете включени в списъка с обекти на видно място в уеб сайта ни
  • Достъп до партньорски портал с подробна търговска информация и удобно въвеждане на поръчки, следене на статуса им и финансови статистики

Онлайн магазини

  • Предоставяме Ви готови продуктови файлове за въвеждане във Вашия онлайн магазин
  • Наличен стандартен XML за автоматично импортиране. При заявка може да създадем файл според индивидуалните Ви нужди
  • Достъп до партньорски портал с подробна търговска информация и удобно въвеждане на поръчки, следене на статуса им и финансови статистики

Свържете се с нас за подробности.

Изпълнители на проекти - интериорни дизайнери, строителни компании и др.

Включете модерните ни дизайнерски продукти във Вашия проект. Клиентите Ви ще бъдат заинтригувани от предложението и доволни от крайния резултат.

Предлагаме изработка с индивидуален дизайн/изображения/размери и форма продукти чрез специално подбрани според целта материали и атрактивни отстъпки според обема на поръчката.

Свържете се с нас, за да обсъдим вашия индивидуален проект.

За обемни поръчки - обществени помещения: бизнес сгради, хотели, заведения и др.

Имаме успешно изпълнени проекти с препоръки за различни видове обществени помещения. Предлагаме изработка с индивидуален дизайн/изображения/размери и форма продукти чрез специално подбрани според целта материали и атрактивни отстъпки според обема на поръчката.

Свържете се с нас, за да обсъдим вашия индивидуален проект.

Афилиейт програма

Разполагаме с онлайн партньорска програма тип афилиейт, чрез която Ви се начисляват комисионни за всяка изпълнена поръчка.

За уеб сайтове с възможност да генерират стабилен и висок трафик (> 200 посещения дневно) предлагаме индивидуални директни условия за партньорство (по-висок процент, white label версия и т.н.). Свържете се с нас, за подробности.

Партньори

Списък с партньори.

Vivid Print - Печатна агенция

Първата 100% Дигитална печатна агенция Vivid Print

За контакти

В случай, че проявявате интерес, може да се свържете с нас.